Becsült olvasási idő: 6 perc 8 másodperc
Barabás Blanka
Mindennapi betevőnket add meg nékünk ma.

Soron kívül

Még több térfigyelő kamera a városnak, egy társasház fiataloknak – ebben a két témában ültek össze dönteni ma az önkormányzati képviselők. Előbbiek megvalósulásához először...
Becsült olvasási idő: 1 perc 9 másodperc

Az udvarhelyi nagypályás labdarúgás több mint száz évét bemutató kötetet, a Kapuról kapura – a vásártérről a sétatérig címűt ma este mutatják be. A szerzőkkel, az újságíró Katona Zoltánnal és Zátyi Tiborral, illetve a könyv koordinátorával, Botorok János edzővel a rádiós műsorvezető, újságíró, Szász Csaba beszélget.

Már tavaly november végén elkészült, de a járvány miatt el kellett napolni a könyv bemutatását, mely a helyi foci kezdeteit, a sportág térhódítását és jeles udvarhelyi alakjait, egy kis helytörténetet is kínál az olvasónak. 

A mai nap tulajdonképpen ünnep. A százéves székelyudvarhelyi labdarúgás nevében ma délután hat órától a városi stadionban Székelyudvarhely–Székelykeresztúr öregfiúk labdarúgó-mérkőzésére kerül sor, később, nyolc órától pedig bemutatják a szerzőpáros könyvét a városháza Szent István Termében, ahol a kötet megvásárolható és dedikálásra is lesz lehetőség.

Kiemelt képen: Katona Zoltán

A foci száz éve Székelyudvarhelyen