Barabás Blanka
Barabás Blanka
Mindennapi betevőnket add meg nékünk ma.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 2 perc 21 másodperc

Öt éve menetrendszerűen decemberi jótékonysági akciót szervez az inkubátorház: idén szerdán zajlik ez, mégpedig úgy, hogy egy ismert előadót hívnak a Harghita Business Centerbe. Szabó Péter lesz ez az ismert ember, aki nem más, mint épp az a Szabó Péter, akire első blinkre gondolsz: Magyarország legismertebb motivációs előadója a vásárhelyi és csíkszeredai fellépése között, szerda délben megáll egy pihenőre Udvarhelyen, pont a HBC-ben.

Hagyományosan nem biznisz fókuszú előadással készültek, ezért is gondolták, meghívják köreinkbe Szabó Péter motivációs előadót, trénert. Az úr igen sikeres és hatalmas követőtáborral rendelkezik, megnyerő, magabiztos, és tapasztalat is van a tarsolyában. Sokan

előszeretettel idézik, ha életvezetésről, boldogságról, egyensúlyról, önismeretről van szó.

A több kontinensen is keresett előadó saját tapasztalatainak és tudásának továbbadását tűzte ki céljául, így Udvarhelyen most azok kaphatnak tanácsot tőle, akik a nyolcvan helyjegy valamelyikére már lecsaptak: mind elkeltek a jegyek, melyek értéke 50 lej volt. Azért ilyen körülményes a fogalmazás, merthogy ezt nem a HBC-nek, hanem a három megjelölt egyesület valamelyikének, avagy egy személynek ajánlhatták fel a jelentkezők. Ettől jótékonysági az esemény.  

A miheztartás végett jelezzük, hogy a támogatható helyi civil szervezetek közt volt a Szent Ferenc Egyesület a Sérült Gyermekekért, a Lilapont Egyesület, a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány, illetve egy daganatos beteg, Bíró Éva, akinek életmentő kezelése külföldön lehetséges lenne, azonban irtózatosan sok pénzbe kerül.   

Szóval, miért is szervezik meg ezt az előadást?

Lehet Szabó Pétert szeretni vagy nem szeretni, az inkubátorház közössége valóban kíváncsi, miről szól ez az ember, a vállalkozó, aki felépített egy olyan brandet, amit csak a Facebookon kilencszázezren követnek. Nem utolsó sorban az adományozás a cél, tavaly állami gondozott gyermekeknek, azelőtt egy szellemi fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésével foglalkozó egyesületnek, korábban pedig a Böjte atya által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapítványnak gyűjtöttek. 

Tehát szerdán, december 14-én délben kezdődik az előadás, és erre természetesen még visszatérünk. 

Kiemelt kép: peterszabo.net

A HBC vendége: Az a Szabó Péter!