Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 24 másodperc

Műkedvelők és profi asztaliteniszezők figyelmébe ajánljuk, de azoknak kiváltképp, akik felnőtt sorban járnak, és kortól függetlenül odavannak ezért a sportért.

A Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség felhívással fordul az asztaliteniszt kedvelőkhöz, miszerint idén is megrendezik a Hargita megyei egyéni asztalitenisz bajnokságot felnőtt, azaz 18 év felettiek, ifi (2003, 2004, 2005), serdülő (2006, 2007, 2008), újonc (2009, 2010) és gyerek (2011 után születettek) korosztályokban.

A felnőtt korosztályba bárki benevezhet, kortól függetlenül, ugyanakkor részt vehetnek sportklubok leigazolt sportolói, illetve leigazolással nem rendelkező amatőr asztaliteniszezők is. A versenyek kategóriáira a benevezés ingyenes, a korosztályok dobogós helyezettjeit kupával, éremmel, oklevéllel és ajándéktárgyakkal honorálják.

A megyei bajnokságot szigorú járványügyi szabályok betartásával bonyolítják le a Román Asztalitenisz Szövetség, a Román Sportminisztérium, valamint a Román Egészségügyi Minisztérium által közösen megfogalmazott és alkalmazott protokoll szerint. Hogy pontosan ez hogyan fog zajlani, a nevezési határidő lejártával közölik a szervezők a résztvevő játékosokkal.

Nevezési határidő október 25., 12 óra. A nevezéseket az ajtmhr@freemail.hu címre kell elküldeni. A bajnokság programját a nevezési határidő után teszik közzé, bővebb információkat az ajtmhr@freemail.hu e-mail címen vagy a 0040-740-154486-os telefonszámon kérhetnek az érdeklődők.

Kiemelt képünk illusztráció /pexels.com

Akarsz asztaliteniszezni és megmérettetni? Ide gyere!