Barabás Blanka
Barabás Blanka
Mindennapi betevőnket add meg nékünk ma.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 2 perc 7 másodperc

Többtucat helyi, megyei és magyarországi vállalkozás parádézik tegnaptól Székelyudvarhelyen a városi sportcsarnokban, és még nem is számoltuk ide a székely termékek mustráját a minifocipályán! Régi és új arcok, modern és hagyományos termékek nem vesznek itt össze. Rövid jelentés az Őszi Vásárról és a Székely Termékek Fesztiváljáról!

Annyi szép szám van, köztük az 523 például. Lehetne ez a látogatók, a kiállítók vagy az autók száma is a városi sportcsarnok körül, de ilyen állítással tán elvetném a sulykot. Valószínűbb az, ha valaki idevalósi, hogy erről a számról bevillan egy helyi étterem és bár, az 523, mely most kiköltözött a Székely Termékek Fesztiváljára, ott libeg a logó a színpaddal szemben.

Csak szólok, hogy ha netán megéheztél, és jól esne egy-két miccs, flekken, vagy miért is ne, egy tál bográcsgulyás, ide feltétlen térülj be. Ráadásként mindenmentes sütivel nyomtathatod le a főfogást, tudniillik itt találod feltálalva a Daycome glutén-, laktóz-, cukor- és tartósító- meg adalékanyagoktól mentes süteményeit is. A szentmihályi sütigyár termékeiből jópofa dobozkákban, tasakokban kóstolót is vihetsz haza.

Persze, kihasználtam a pillanatnyi figyelmet, hogy beszúrhassam ide, hogy a szem.ro és az etető-itató-léleksimogató szolgáltatás és társaság ugyabban a csapatban focizik.  

Hogy a témánál maradjak, már csupán esőmentes idő kellene, ugyanis úgy tűnik, nem untuk meg még az összejöveteleket, a vásárokat, találkozni, bandázni akarunk. Ez rendben is van. Idesüss, tegnap ilyen volt:

A megszokott helyszínen naponta 10 órától vasárnapig tart nyitva a 29. Őszi Vásár, hasonlóképpen a tizenkettedjére megvalósuló Székely Termékek Fesztiválja. A termékmustrán kívül zenés, táncos műsorok is tarkítják a rendezvényt, fel kell próbálni, sokadjára is.

Kiemelt képen: Lányok a csapatból /Fotó: Fülöp Attila

Annyi szép szám van, különsen egy!