Kovács Eszter
Kovács Eszter
Amikor dolgozom, akkor írok, máskor – szabadidőmben – olvasok, főzök, koncertre, színházba járok, és a lehető legtöbb időt igyekszem kis családommal tölteni.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 4 másodperc

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum ismét felvállalta a Városi Stadion mellett húzódó, meglehetősen csúnya betonfal újrafestését: a park szomszédságában lévő kerítést már sokadszorra tették színesebbé az ifjúsági szervezet önkéntesei. 

Az Egészségfal névre keresztelt projektben ezúttal is partnerek voltak a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Szakközépiskola diákjai, ugyanis az UFF kiírására ők készítették el a dekoráció látványtervét. A kezdeményezés célja az volt, hogy a betonlapokra az egészséges életmódot és környezettudatosságot népszerűsítő üzenetek kerüljenek. 

Az UFF önkéntesei előbb megtisztították, majd fehér festékkel lealapozták a felületet, amelyre a művészeti iskola diákjai október 11-én festették fel a látványos képeket. A projekt azonban nem járt még le, ugyanis a kerítés egy részének dekorálására ezúttal nem jutott kellő idő: ezt tavasszal, az időjárás függvényében pótolja az ifjúsági szervezet.

Egészségfal – műalkotás betonon