Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 7 másodperc

A kenyér és élelmezés világnapja alkalmából, október 15-én, pénteken idén is tető alá hozza adománygyűjtési akcióját a Székelyudvarhelyi Rotary Club és a székelyudvarhelyi Vöröskereszt, partnerségben Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalával, illetve több civil szervezettel és élelmezési vállalkozással.

Biztosan van otthon félretett, de még működő, jó állapotban lévő játék, járgány, kinőtt ruhanemű, ha csak ezeket csomagolod össze, és elhozod pénteken valamelyik gyűjtőpontra, máris segítettél valakinek! Vagy ha a napi rutinvásárlásod során egy-egy tartós élelmiszerrel többet teszel a kosárba, és azt hozod el, akkor is segíthetsz néhány családon.

A Kis Szent Teréz Plébánián, a Márton Áron téren és a székelyudvarhelyi piacon felállított gyűjtőpontokról a nap végén a beérkezett élelmiszereket, ruhaneműket, játékokat és különféle felszereléseket a szokásos módon a Kis Szent Teréz Plébánián adják át a Szent József Nagycsaládosok Egyesületének, melynek segítségével végül célba is érnek az adományok.

Hozhatsz élelmiszert, ruhaneműt, játékot – segíts a nagycsaládosoknak!