Kovács Eszter
Kovács Eszter
Amikor dolgozom, akkor írok, máskor – szabadidőmben – olvasok, főzök, koncertre, színházba járok, és a lehető legtöbb időt igyekszem kis családommal tölteni.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 37 másodperc

A Honlapom a holnapom projekt sikere után második felvonást is hirdet a Hargita Business Center: a székelyudvarhelyi inkubátorház által lebonyolított programban ezúttal összesen harminc webáruházat és honlapot készítenek el ingyen. 

A Székelyudvarhelyi Regionális IT Fejlesztési Program révén Székelyudvarhely városa biztosítja ezúttal is az anyagi hátteret. A ma startoló projekt révén tizenöt vállalkozás kap ingyenes webshopot, illetve tizenöt helybéli civilszervezet jut, szintén díjmentesen saját honlaphoz. A program mindkét esetben nemcsak az online felület elkészítését, hanem az egyévi fenntartás költségét is magába foglalja. 

Fontos kitét, hogy a webáruház létrehozását

olyan vállalkozások igényelhetik, amelyeknek már van saját honlapjuk vagy legalább lefoglalt domain-nevük.

A civilszervezetek esetében az egyedüli feltétel, hogy székhelyük vagy legalább egy munkapontjuk Székelyudvarhely területén legyen.

„A civilszervezetek esetében arra is figyeltünk, hogy a honlapba beépített adományozási lehetőség is legyen,

megkönnyítve az adott szervezet támogatását: nem kell utalgatni, hanem a felületen keresztül egyszerűen, bankkártyával lehet támogatni az egyesületet, alapítványt” – magyarázta Szakács-Paál István, a HBC vezetője. Az online felületeket a Webgurus és a Leading Soft kft. készíti, a jelentkezés további részleteiért pedig az inkubátorház online felületeit érdemes böngészni. 

A Honlapom a holnapom nevű projektben korábban ötven helyi vállalkozás, majd a program megyei kibővítése után újabb száz Hargita megyei résztvevő kaphatott saját honlapot. 

Kiemelt képünk HBC/Facebook.

Ingyen s bérmentve: webáruházra vagy honlapra pályázhatsz most!