Miklós Dalma
Miklós Dalma
Összefüggéseket keresek, naprakész maradok, kielégítem a kíváncsiságomat, mindeközben rajongok a művészetekért.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 53 másodperc

Elkezdődött a Tegyünk Egymásért Egyesület adománygyűjtő akciója Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában. Lehetősége szerint bárki segíthet abban, hogy a hátrányos helyzetű családok ünnepi hangulatban töltsék a karácsonyt. A cipősdobozba csomagolt ajándékokat és a felajánlott alapélelmiszereket december 19-ig fogadják.

Tartós élelmiszereket és ajándékokat gyűjt idén is rászoruló családok számára, Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában a Tegyünk Egymásért Egyesület. Hisznek a közösség erejében a kezdeményezők, abban, hogy  egy kevés külső segítséggel és adományokkal a szegényebb gyermekek karácsonya is széppé varázsolható. A legszentebb ünnep az örömről szól, így az is, akinek ebből kevés jut, részesülhet belőle a segítők által. A Tegyünk Egymásért Egyesületnek felajánlott csomagokat Udvarhelyen a Kiss Gergely utca 23/2. szám alatt várják, illetve ezzel párhuzamosan az udvarhelyi és csíkszeredai tanintézményekben is gyűjtenek.

Csak ötletként: a vállalkozók és magánszemélyek alapélelmiszerekkel, tisztálkodási szerekkel, ruhaneműkkel, lábbelikkel, édességekkel, játékokkal és pénzadománnyal járulhatnak hozzá a karácsonyi akcióhoz. Az adományokat december 19-ig várják, hogy az összeállított csomagokat közvetlenül karácsony előtt ki is szállíthassák –

Személyesen keresik fel a rászoruló családokat

az egyesület munkatársai és önkéntesei. Ha valaki szeretne részt venni az adományok szétosztásában, arra is van lehetőség, örömmel fogadják a segítséget. 

Az adományozni vagy önkénteskedni szándékozók a 0740– 412747-es telefonszámon, illetve a Tegyünk Egymásért Egyesület közösségi oldalán kapnak bővebb felvilágosítást az akcióról. A pénzadományokat a következő bankszámlákra lehet utalni: RO88BRDE210SV48771312100 (RON), RO27BRDE210SV58060282100 (EURO).

Kiemelt képünk illusztráció: pexels.com