Nagyálmos Ildikó
Nagyálmos Ildikó
A hétköznapi élet, az eltűnőben lévő vidéki ember érdekel. Hátha sikerül átmentenünk és újraértelmeznünk a múlt egy kis darabkáját példaértékű életek felvillantásával.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 3 perc 5 másodperc

Kétnapos esküvői kiállítás nyílt Székelyudvarhelyen, ahol ma és holnap közel hatvan cég kínálja színvonalas szolgáltatásait a házasodni készülőknek.

Szombaton és vasárnap mindent egy helyen megtalálnak azok, akik az elkövetkezendő időszakban szeretnének férjhez menni, megnősülni. „Két év kimaradás után zavartalanul újraindult az esküvői szezon, a kiállítások hiánya miatt kialakult egy hatalmas űr a megrendelők és szolgáltatók között, ezért volt igény az expó megszervezésére, hogy a szolgáltatók újra kapcsolatba kerülhessenek az érdeklődőkkel” – mondta el Kusztura Szabolcs, a rendezvény főszervezője.

Az az újonnan felavatott Areo rendezvényes sátor szolgál otthonául az eseménynek, ahol megtudtuk: számtalan szolgáltatást kínálnak az ékszerészektől a catering cégekig, borokig, férfi és női esküvői ruhákig, de örömanya és nyoszolyólányok ruhakínálata is megtalálható itt.

A szervezőknek már az esküvő előtti időszakra is van ajánlatuk: például a saltofittel legjobb formájukat alapozhatják meg a menyasszonyok, de a karikagyűrűtől a nászutas célpontokig minden fellelhető, ami manapság egy esküvőhöz dukál. A kiállítóterem előtt retro autók várják az érdeklődőket, de fehér pávagalambokat is igényelhetnek a romantikusabb és egyedi esküvőt óhajtó párok. Férfi és női fodrászok, sminkesek is várják azokat, akik még a nagy nap előtt szeretnének alkalmi frizurát vagy sminket kipróbálni.

Az ajánlatok és trendek a 2022-2023-as szezon esküvőire szólnak, számos kedvezményt kínálnak a vállalkozók, akikben rengeteg tettrekészség és nyitottság van. A menyasszonyi ruhán kívül mindegyik szolgáltató terméke, kínálata az év bármelyik szakában elérhető, tehát bármilyen más családi eseményen igénybe vehetők.

„Büszke vagyok rá, hogy Székelyudvarhely ad helyet egy ilyen nagy volumenű, színvonalas rendezvénynek”

 – mondta Kusztura Szabolcs.

Gálfi Árpád polgármester nyitotta meg a rendezvényt, aki szerint sokaknak lesz ez a terem életük meghatározó helyszíne. „Nehéz időszakon, a rendezvények terén soha nem tapasztalt szűk esztendőkön vagyon túl, de végre lehet ismét tervezni, álmodni, és az eseményeket intenzíven megélni. Gratulálok a befektetőknek, az igényes kivitelezőknek, ugyanakkor elismerésem a rendezvény szervezőinek, hogy évek óta városunk lehet ennek az egyik legrangosabb esküvői kiállításnak a házigazdája” – fogalmazott az elöljáró.

Berszány Tibor, a Bertis Group, azaz a Benedek húsüzem és Areo Hotel, illetve az új rendezvénysátor tulajdonosa is felszólalt: „Különleges esemény ez számunkra, nagy álmunk valósult meg, hogy megnyithattuk a hőszigetelt, különleges fény- és hangtechnikával felszerelt, ezer személy befogadására alkalmas rendezvénysátort” – mondta. Végezetül Mátyás Károly főesperes megszentelte a termet és áldását adta a rendezvényre. A város fenyédi kijáratánál lévő Areo Hotel hátsó udvarán felállított rendezvényes sátorba ma és holnap lehet kilátogatni.

Mondj igent egy álomesküvőre is!