Minden eddiginél nyüzsgőbb adventi vásárral várnak a waldorfosok

Tavaly csak az online térben, idén azonban a valóságban is megnyitja kapuit a székelyudvarhelyi Kerekerdő Waldorf Iskola és Óvoda adventi bazárja november 26-án, Székelylengyelfalván....
Becsült olvasási idő: 1 perc 24 másodperc

Dr. Szöllösi Attila urológus főorvos, orvosigazgató novemberben, pontosabban Movemberben, a férfiegészség hónapjában eligazít a szakállas mozgalom eredetét illetően, és részletes tájékoztatással hívja fel arra a figyelmet, hogy mennyire fontos a férfiakat érintő betegségek szűrése, megelőzése. Erre készül célzottan most a székelyudvarhelyi kórház. 

A Movember mozgalomhoz már tavaly csatlakozott a Székelyudvarhelyi Városi Kórház, amikor is meghirdettek egy férfiaknak szóló szűrővizsgálat-sorozatot, ami népszerűnek és sikeresnek bizonyult.

Az idei kampányban

a kórház nemcsak a szűrésre, hanem a hiteles tájékoztatásra is nagy hangsúlyt fektet.

Ezért folytatják a tájékoztatást, és előadássorozattal hívják fel minden férfi figyelmét arra, hogy rendszeresen járjon el szűrővizsgálatokra, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy egészségesen éljen. November folyamán a kórház urológusai négyrészes előadássorozatban mutatják be azokat a betegségeket, elváltozásokat, amelyek a férfi pácienseknél előfordulhatnak. Elsőként dr. Szöllösi Attila urológus főorvos, orvosigazgató a nemi szerveket és a vesét érintő betegségekre hívta fel a figyelmet, és ezekről tájékoztatta az érdeklődőket.

Dr. Szöllösi Attila előadását a „Növessz bajuszt és ments meg egy manust!” szlogennel zárta

A videó forrása: Székelyudvarhelyi városi kórház Facebook-oldala.

Movember a városi kórházban: „Növessz bajuszt és ments meg egy manust!”