Mától három pálya csúszható a Madarasin

Mától három lesiklópályát lehet igénybe venni a Madarasi Hargitán, tájékoztatott a Síközpont:  síelhető a Kicsi Súgó, a Nagy Súgó és a Kicsi Mihály. A...
Becsült olvasási idő: 1 perc 15 másodperc

Ne légy Anti! Vigyázz magadra és a körülötted lévőkre! Sok baleset elkerülhető, ha figyelünk, és tiszteljük egymást! Ezzel a felhívással és újabb jópofa videóval rukkoltak elő hegyimentőink, melyben Bertóti Zsolt – akit már több oktatóvideóban is láthattunk –, elmondja, milyen Anti télen a sípályán, és mit tegyünk, hogy ne legyünk olyanok, mint Anti.

Évente jobb esetben is mindössze pár hónapot síelünk, így a hosszú kihagyás miatt nem árt, ha időközönként megnézzük, elismételjük, melyek a teendőink, kötelezettségeink a sípályán, illetve azt sem árt feleleveníteni, hogy mi ne tegyünk, hogy a lesiklás biztonságos, szórakoztató és igazi élmény legyen, s ne rémálom.

Síkresz az idei síszezonra!

Az ünnepi vakáció alatt megtelnek a sípályák, szerencsére rengetegen választják ezt a kikapcsolódási formát. Sajnos ilyenkor síbalesetekkel is számolni kell, amelyek jó része elkerülhető lenne, ha mindenki betartana néhány alapvető szabályt.

A csíki hegyimentők arra gondoltak tehát, hogy egy újabb videóban összefoglalják nekünk az alap tudnivalókat.

Az alábbi videóban Beritől és Antitól megtanulhatod, hogy HOGYAN igen, illetve HOGYAN NE viselkedj a sípályán!

Ne légy Anti, avagy síkresz a friss síszezonra