Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 15 másodperc

Ne légy Anti! Vigyázz magadra és a körülötted lévőkre! Sok baleset elkerülhető, ha figyelünk, és tiszteljük egymást! Ezzel a felhívással és újabb jópofa videóval rukkoltak elő hegyimentőink, melyben Bertóti Zsolt – akit már több oktatóvideóban is láthattunk –, elmondja, milyen Anti télen a sípályán, és mit tegyünk, hogy ne legyünk olyanok, mint Anti.

Évente jobb esetben is mindössze pár hónapot síelünk, így a hosszú kihagyás miatt nem árt, ha időközönként megnézzük, elismételjük, melyek a teendőink, kötelezettségeink a sípályán, illetve azt sem árt feleleveníteni, hogy mi ne tegyünk, hogy a lesiklás biztonságos, szórakoztató és igazi élmény legyen, s ne rémálom.

Síkresz az idei síszezonra!

Az ünnepi vakáció alatt megtelnek a sípályák, szerencsére rengetegen választják ezt a kikapcsolódási formát. Sajnos ilyenkor síbalesetekkel is számolni kell, amelyek jó része elkerülhető lenne, ha mindenki betartana néhány alapvető szabályt.

A csíki hegyimentők arra gondoltak tehát, hogy egy újabb videóban összefoglalják nekünk az alap tudnivalókat.

Az alábbi videóban Beritől és Antitól megtanulhatod, hogy HOGYAN igen, illetve HOGYAN NE viselkedj a sípályán!

Ne légy Anti, avagy síkresz a friss síszezonra