Kovács Eszter
Kovács Eszter
Amikor dolgozom, akkor írok, máskor – szabadidőmben – olvasok, főzök, koncertre, színházba járok, és a lehető legtöbb időt igyekszem kis családommal tölteni.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 32 másodperc

Négyen szállnak versenybe az RMDSZ városi szervezetének elnökségéért: Miklós Zoltán és Imre Gábor már hónapokkal ezelőtt jelezte ebbéli szándékát, a két meglepetés jelölt pedig Jakab Áron Csaba és Antal Lóránt szenátor. 

A Facebookon közzétett videóban jelentette be Antal Lóránt szenátor, hogy jelöltette magát az RMDSZ udvarhelyi szervezetének elnöki tisztségére: a jelölési dokumentációt a határidő lejárta előtt néhány órával nyújtotta be az RMDSZ-es politikus. Négyen szállnak tehát versenybe a február 27-ére kitűzött tisztújításon.

Antal Lóránt Facebook oldala

A megüresedő tizenkét választmányi helyre pedig tizenkilencen adták le a jelöltségi dokumentációt, erősítette meg Sinka Arnold, a kijelölt választási bizottság tagja. „A dokumentumokat ma fogjuk megvizsgálni, átnézni, ezt követően még huszonnégy órájuk lesz pótolni a jelölteknek az esetleges hiányosságokat.

A végleges jelöltlistát, illetve a tisztújítás menetének pontos részleteit is ezután közöljük”

– tette hozzá. 

Mint arról már beszámoltunk, az RMDSZ ezúttal állóurnás szavazást tervez, a voksokat majd a város öt helyszínén felállított szavazópontoknál lehet leadni. Érdekesség továbbá, hogy a voksoláson bárki részt vehet, aki azt megelőzően kitölti az RMDSZ-tagsági nyilatkozatot vagy a tagságot igazoló dokumentumot, sőt, ezúttal a tagsági díj befizetésétől is eltekintenek.

Négyen az elnökségért: a szenátor is beszáll a versenybe