Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc

Székelyudvarhelyen másképpen emlékeztek idén a fordulópontot jelentő 1956-os eseményekre. A polgármesteri hivatal diákok és cserkészek fáklyás felvonulását tervezte korábban, ám ezt a járványhelyzet felülírta. Este azonban gyertyák fénye üzente a Márton Áron téren, hogy ez a város nem feledi a hősöket. Az emlékezés virágait a mai nap folyamán lehetett elhelyezni az Üldözöttek és áldozatok emlékművénél, a Művelődési házban pedig a lengyel Volosi vonós együttes koncertezett.

Vasárnap, október 24-én a Székelyföldi Filharmónia ünnepi szimfónikus hangversenyére 18 órától a Stúdió Moziban kerül sor. Műsoron: Beethoven Egmont-nyitánya és az V. (Sors) szimfónia mellett Könczey Árpád Töréspontok – Concerto szoprán szaxofonra és zenekarra, négy tételes. Az előadás bérletes, jegyeket a Művelődési Ház jegypénztárában és a helyszínen vásárolhatnak az érdeklődők. Regisztrálni itt lehet.