Kovács Eszter
Kovács Eszter
Amikor dolgozom, akkor írok, máskor – szabadidőmben – olvasok, főzök, koncertre, színházba járok, és a lehető legtöbb időt igyekszem kis családommal tölteni.

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 2 perc 21 másodperc

Minden korosztálynak és rétegnek is szóló rendezvénysorozattal tiszteleg a nők előtt Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, a Művelődési Ház és a Hargita Business Center: a március 7-én kezdődő események között gazdasági és kulturális programok is szerepelnek. 

Igazán széles a paletta, lesznek szakmai és színházi előadások, visszaköszön A könyv éve, de az idei A zene éve is megjelenik a rendezvényben, árulta el Pálfi Kinga alpolgármester. A Harghita Business Center ezúttal öt tematikus Bizniszvitaminra várja az érdeklődőket reggelente negyed kilenctől az inkubátorházba. 

Hétfőn Barkász Gabriella közgazdász és Fleisz Kinga pszichológus Nők az üzlet világában címmel tartanak előadást, amelyet később műhelytábor követ, kedden Gönczi Dorka párkapcsolati mediátor háztartási és párkapcsolati tanácsokat oszt meg a hallgatósággal, majd ezt követően Asztalos Lehel pszichológus önismereti workshopra várja a hölgyeket. Szerdán a Bizniszvitamin és az azt követő workshop meghívottja Panyi Zsuzsi iparművész, aki a csináld magad marketingről, illetve az árazásról beszél majd. Csütörtökön a központi téma a rendezvényszervezés lesz, a meghívott pedig Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye Fesztivál szervezője, a sort pedig pénteken Gyéresi Júlia, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem tanárának előadása és műhelytábora zárja. A Bizniszvitaminokon és képzéseken való részvétel regisztrációhoz kötött, a belépődíj a reggelit, ebédet és a kávét tartalmazza. „Idén lesz a negyedik közös rendezvényünk Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalával, de a terveink szerint a nyári Udvarhely Napokon is partnerek lehetünk” – újságolta Szakács-Paál István, a HBC igazgatója. A rendezvény partnere ugyanakkor a Művelődési Ház, amely hétfőn, március 7-én otthont ad Pokorny Lia színművész motivációs, szórakoztató, interaktív beszélgető-showjának 17 órától, melyet 19 órától Péterfy-Novák Éva népszerű regénye, az Egyasszony alapján színre vitt produkció követ. Kedden 19 órától Zséda és Mayer Róbert ad közös nőnapi dzsesszkoncertet a Művelődési Ház nagytermében. Mindhárom rendezvényre regisztrálni vagy jegyet váltani a Művelődési Ház jegypénztárában lehet.