Nagy Noémi Kriszta
Nagy Noémi Kriszta
"Ugye vagyok, aki leszek, ugye leszek, ami marad?" Hiperkarma

Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 1 perc 13 másodperc

Mennyivel kellemesebben telnek ezek a téli délutánok társasozós partikkal, amikor nagyon hamar besötétedik kint, és sötétben, hidegben nem olyan izgalmas hóembert építeni vagy szánkózni.

Gyermekközpontjai számára gyűjt társasjátékokat az udvarhelyszéki Caritas, 2 lépést előre! címmel. Ha otthon, egy sötét sarokban már régóta porosodnak a társasjátékok, kirakósok stb., mert ti már untok velük játszani, vagy már kinőttetek belőlük, vagy kinőtték a gyerekek, akkor ne rakosgassátok tovább egyik sarokból a másikba, ugyanis lehet, hogy ami neked már porfogó, az máshol mást boldogítana.

Figyeljünk arra, hogy ha adományozunk, akkor legyen meg a játékok minden hozzávalója: ne hiányozzon belőlük egy fontos bábu, vagy pont a dobókocka, neadjisten a Monopolyból a pénz!

Ne a „felesleges dolgoktól való megszabadulás” legyen a motivációnk, hanem az őszinte jó szándék – a játékok a három és tizennyolc éves korosztálynak szólók lehetnek, és március 31-ig átadhatók a Gyulafehérvári Caritas udvarhelyszéki gyermekközpontjaiban.

A gyűjtés helyszíneiről és a további részletekről a honlapon találni bővebb információt.

Társasjátékosan vidámabban telik!