Volt miért hálát adni Székelyderzsben

Mint Erdély-szerte minden unitárius egyházközségben, Székelyderzsben is az őszi hálaadás ünnepét ülték vasárnap. Az úrvacsoraosztással egybekötött istentisztelet, illetve kulturális programok mellett helyi termékek vására...
Becsült olvasási idő: 1 perc

Elkezdődtek ma a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligájának udvarhelyi csoportmérkőzései. Irtó nagy szó, hogy György István csapata másodjára szervezheti meg ezt a rangos tornát. 

Másodjára Bajnokok Ligája, és immár másodjára is az udvarhelyi asztalitenisz klub, a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK rendezheti az európai rangadó hazai csoportmeccseit – az európai klubok ranglistáján jelenleg a 17. helyen áll az udvarhelyi csapat. A négytagú – a hazaiakat képviselő udvarhelyi csapat mellett olasz, cseh, német – csoportból csupán a csoportgyőztes jut tovább, a három kieső a második legrangosabb bajnokságban, az Európa Kupában folytathatja. Az udvarhelyi keretet György Szilárd, Sánduly Levente, Tamás Szabolcs, valamint a svéd Sebastian Loso és Lucian Filimon alkotják. 

A városi sportcsarnokban mától péntek estig tart a sorozat, profik, világsztárok, hazai tehetségek mérik össze erejüket.

Az udvarhelyiek ma 14 órától játszanak az olasz klub ellen, holnap viszont 11 órától a csehek a német csapat ellen küzdenek. 

Az egynapos belépők 25 lejbe kerülnek.

Udvarhelyen a férfi asztaliteniszezők sztárjai