Akcióban: Kérd, hogy ellenőrizzen a fogyasztóvédelem!

Újdonsággal rukkol elő a fogyasztóvédelem: immár a vállalkozók is kérhetik, hogy ellenőrizzék gazdasági egységüket, és így egyfajta kiképzésen esnek át, hisz első ízben nem...
Becsült olvasási idő: 2 perc 7 másodperc

Bejelentették a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál első fellépőit a szervezők, akik a tavalyi siker után 2023-ra új célt tűztek ki: az öt nap alatt legalább százezer fesztiválozót látnának szívesen. Az első bejelentett fellépők: Halott Pénz, Wellhello, Carson Coma, Parno Graszt, Dzsúdló, Beton.Hofi, Aurevoir, Csaknekedkislány, Elefánt és a Konyha zenekar.

„A tavaly 82 130-an vettek részt összesen a fesztivál öt napján, idén szeretnénk, ha ez a szám elérné a százezret. Tudjuk, hogy merész cél, de elérhetőnek tartjuk. Olyan fellépőket fogunk hívni Marosvásárhelyre, akik megmozgatják az erdélyi fiatalságot, ugyanakkor

folytatni fogjuk azt a trendet, amit már a tavalyi Majka- és Tankcsapda-koncertek is jelentettek: több generációt, több zenei stílus kedvelőjét szeretnénk megszólítani”

– részletezte az idei terveket Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató.

„Marosvásárhely számára fontos, hogy a VIBE egyre jelentősebb fesztivállá váljon. Régiós központ vagyunk, és büszkének kell lennünk arra, hogy nyaranta ilyen sok erdélyi fiatal látogat hozzánk. Mindent megteszünk, hogy a város a lehető legjobban fogadja őket” – fejezte ki támogatását Soós Zoltán, Marosvásárhely polgármestere.

A szervezők a most bejelentettek mellett további erdélyi, magyarországi és nemzetközi fellépőket ígérnek, az eddig megszokott nagyszínpad mellett pedig helyet kap majd egy, az elsővel azonos méretű, második színpad is.  

Közzétették a 2022-es VIBE aftermovie-ját

A szervezők bemutatták a 2022-es VIBE kisfilmjét, amelyben megszólalnak a rendezvény fellépői is, végigvezetve a nézőt a teljes fesztiválon, bemutatva ezáltal egy olyan nézőpontot, amely eddig a résztvevők számára rejtett maradt: betekinthetnek a backstage izgalmába, a közönséggel való találkozás élményébe. Az aftermovie YouTube-on és Facebookon is elérhető. Időközben az elővételes jegyek árát is közzétették a szervezők: egyelőre 289 lejért lehet bérletet váltani a rendezvényre. További információk a VIBE Fesztivál Facebook-oldalán és a www.vibefestival.ro oldalon. 

Kiemelt kép: Vibe Fesztivál Facebook-oldala

VIBE: 2023-ban százezer fesztiválozó a cél!